Lukas-Skolen søger en pædagog til SFO

Vi søger en ny kollega til SFO fra 1.11.20 eller efter aftale. Stillingen er på 25 timer/uge. Arbejdstiden vil hovedsageligt være fra 12 til 16/16.30.

Vi søger til vores SFO:
- En, der brænder for fritidspædagogikken og værdsætter legens betydning for barnets udvikling.
- En, der har blik for, hvad der er på spil i barnets sociale liv og gerne reflekterer over dette sammen med kolleger.
- En, der vil arbejde ud fra vores værdier “Trivsel, faglighed og mening”.
- En, der har overblik og er fleksibel i en hverdag med 90 børn, og kan igangsætte og fuldføre forskellige forløb/ aktiviteter med børnene, særligt udenfor.

Vi er en kristen friskole på fælleskirkelig grund og forventer, at ansøgere er loyale overfor skolens kristne grundsyn og aktivt arbejder for dette.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem BUPL og skoleforeningerne ved Frie Grundskoler. Der indhentes straffeattest ved ansættelse.

Ansøgningen sendes på mail til: job@lukas-skolen.dk
Ansøgningsfristen er d.03.09.2020.
Ansættelsessamtaler finder sted i uge 38.

Flere oplysninger kan fås ved henvendelse til:
SFO leder Jette Fugmann. på 7572 6888 imellem kl. 8.30-11.30.

I øvrigt henvises til vores hjemmeside www.lukas-skolen.dk

Luk